Moet u echt uw sieraad verkopen aan een pandjeshuis? Dit is wat je moet weten

Sieraden worden altijd beschouwd als een van de waardevolle bezittingen die een persoon bezit, vooral als de sieraden waar we het over hebben, van generatie op generatie zijn overgedragen, d.w.z. juwelen van goede afkomst. Antieke sieraden kunnen van weinig of van heel veel waarde zijn. De waarde ervan hangt af van het ontwerp, de grootte, het metaal, ingesloten juwelen en als het tot een bepaald tijdperk behoort. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun sieraad juwelen zouden willen verkopen. Ze zien er misschien geen nut voor of willen het misschien voor geld verkopen.
Wat kan ook de reden zijn dat u uw sieraad-sieraden verkoopt, maar moet u daarvoor een pandjeshuis overwegen? Zeker niet. En het is niet alleen onze mening, maar we hebben de redenen die hieronder worden uiteengezet. Lees verder om te weten waarom.

  • Ze zijn geen experts in het evalueren van sieraden : - U hebt professionele taxateurs nodig om de juiste prijsbeoordeling van uw sieraden te krijgen en er zijn veel minder kansen dat u een medewerker bij een pandjeshuis zult vinden. De kleur van goud, ontwerp, grootte en het aantal ingesloten juwelen, het tijdperk van sieraden etc., al deze factoren spelen een cruciale rol bij het bepalen van de totale waarde van uw sieraad sieraden.

  • Zelfs als je het leent, loop je het risico veel meer geld te verliezen: - Velen van jullie willen het misschien voorlopig lenen. Aangezien pandjeshuizen niet het professionele oog hebben voor het beoordelen van sieraden, kunnen ze al dan niet de vereiste lening verstrekken en zelfs als ze dat doen, zijn er grote kansen dat het een hoge rente zal hebben (zoals het geval is bij pionwinkels). Onze zorg is dat echter niet. In het geval dat u niet in staat bent om de lening terug te betalen, zal het pandjeshuis uiteindelijk uw sieraden verkopen of u zult in elk geval het eigendom verliezen. Je verliest dus veel meer geld voor een lening.

  • U wordt niet betaald tegen de laatste goudprijs : - De goudprijs 14 karaat verandert elke dag. Als u uw juwelen aan professionele kopers zoals Argentum Aurum verkoopt, wordt u tegen de laatste goudprijs betaald. Dit is echter niet het geval bij pionwinkels. U kunt uw sieraden uiteindelijk voor een kleiner bedrag verkopen. 
  • Ze hebben de neiging om te profiteren van uw situatie : - Door uw gebrek aan kennis kunnen pandjeshuizen ongerechtvaardigd van de situatie profiteren. Veel mensen hebben de neiging hun antieke sieraden te beschouwen als gewoon een oud sieraad of ze hebben het idee dat ze geen professionele kopers op de markt voor antieke sieraden zullen vinden. Daar komt nog bij dat als je direct geld nodig hebt, pionwinkels je een genoegen kunnen doen nemen met een zeer lagere verkoopprijs.
Dus, wat is de uitweg? U kent het misschien niet, maar er zijn erkende en professionele kopers van sieraadjuwelen in Nederland zoals Argentum Aurum. Ze hebben gecertificeerde taxateurs en de juiste kennis en apparatuur om de sieraden te testen op echtheid. Bezoek ze vandaag voor -
  • GRATIS beoordeling van uw sieraden
  • Verkoop zelfs een klein sieraad
  • Verkoop van andere artikelen zoals horloges en zilveren bestek
Argentum Aurum betaalt je tegen de laatste goudprijs 14 karaat. Ga naar https://www.goudverkopenutrecht.nl/ voor meer informatie.

Comments

Popular posts from this blog

Top 5 dingen die u moet weten als u van plan bent uw sieraden te verkopen

Ken je goud vooral als het niet geel is